Kopaszodással és hajhullással küzdesz?

A KUTATÁSOK MEGERŐSÍTIK:

Ez a 3 összetevő jelenti a hajnövesztés hatékony megoldását

VEDD ÁT MOST

A VIVESE SENSO DUO KEZELÉS SEGÍT:*

megállítani a túlzott hajhullást

megnyújtani a haj anagén (növekvő) fázisát

serkented az őssejteket hajnövesztésre

FEDEZD FEL A KOPASZODÁS ELLENI HARC ÁTTÖRŐ MEGOLDÁSÁT

Sok kozmetikumot kipróbáltál a hajnövesztésre, de egy sem hozta meg az elvárt eredményt? Talán egy igazán hatékony módszert keresel, amellyel a hajad sűrű lesz és megáll a hullás? Ha innovatív megoldást szeretnél, amely megállítja a kopaszodást és látható eredményt biztosít, akkor szerezd be a Vivèse Senso Duo olajat.

Több ezer ember szükségleteinek kielégítésére megszületett egy professzionális kezelés, amely 3 természetes eredtű összetevő szabadalmaztatott kombinációját tartalmazza. A bőr- és hajgyógyászok (trichológusok) törekvéseinek köszönhetően sikerült in vivo kutatásokat levezetni, amelyek megerősítik a bajkáli csucsóka, a szója- és a búzacsíra hatékonyságát.

Klinikailag igazolt tesztek kimutatták, hogy ennek a 3 összetevőnek a kombinációja megállítja a hajhullást, segíti növekedésüket olyan területeken is, ahol az erősen hullásnak indult. Ez még nem minden. A Vivèse Senso Duo Oil kezelés, amelyben 30 növényi eredetű aktív hatóanyag található meg, javítja a károsodott haj minőségét és állapotát.

ELŐTTE
UTÁNA

Intenzív hajnövekedés figyelhető meg az egyik kutatásban résztvevő személynél. 6 hónapig használta a bajkáli csucsóka, szója- és búzacsíra alapú kezelést.

ENNEK A MÓDSZERNEK A TITKA A HAJ ÉLETTARTAMÁNAK TÖKÉLETES ELEMZÉSÉBEN REJLIK

A haj kihullásáért és ritkulásáért a telogén fázisban lévő haj a felelős. Ebben a fázisban az őssejtek igen érzékennyé válnak a hormonális változások, a gének és az erős stressz miatt.

Ebből kifolyólag a hajszálak vékonyabbak és rövidebbek lesznek s ez addig megy tovább, amíg az őssejtek le nem állnak a haj előállításával. Ahelyett hogy regenerálódnának és a következő fázisba lépnének, tápanyag hiányában elhalnak. A hajhagymák a telogén fázis hatására szunnyadó állapotba kerülnek. Elkezdődik a kopaszodás folyamata.

TELOGÉN

haldokló

ELŐTTE
agonia státuszában lévő hajszál meggyengült hajizom a haj gyökere elvált a hajhagymától

ANAGÉN

növekvő

UTÁNA
egészséges hajszál megfelelően működő izom a hajszál körül erős tővel rendelkező hajszál

A haj pihenési állapota (telogén fázis) és növekedési állapota (anagén fázis) között fellépő rendellenesség blokkolja a haj növekedését. A férfiaknál részleges kopaszodás indul meg, a haj elveszíti sűrűségét, esetleg a teljes kopaszodás folyamata is felmerül: androgén, örökletes, körkörös vagy szülés utáni.

Ezeknek a folyamatoknak az ismerete elég tudást nyújt a szakembereknek ahhoz, hogy egy olyan kezelést dolgozzanak ki, amely visszafordítja ezt a helyzetet, sőt képes azon javítani is. Éppen ilyen a Viviese Senso Duo.

OLVASD TOVÁBB >>